Living Nature was één van de eerste bedrijven ter wereld die cosmetica produceerde zonder daarbij gebruik te maken van synthetische ingrediënten, simpelweg omdat Living Nature passie heeft voor de natuur.

Alle Living Nature producten worden vervaardigd zonder synthetische conserveer-, kleur- en geurstoffen, minerale olie (aardolie) of andere bekende allergene stoffen. Ze worden gemaakt met huidvriendelijke ingrediënten voor een gezonde huidverzorging. Een gezonde huid is immers een mooie huid.

Onze producten werken samen met de natuurlijke processen in het beschermen, verzorgen en verbeteren van de huid. Wetenschappelijke resultaten bewijzen de effectiviteit van de werkzaamheid van de Nieuw-Zeelandse planten en de geneeskrachtige, actieve Manuka honing.

Terwijl de wereld steeds kunstmatiger is geworden, zijn mensen steeds verder van de natuur komen te staan. Ons lichaam en de omgeving zijn in toenemende mate uit balans geraakt. Living Nature streeft ernaar u een natuurlijk mooie huid te geven en gelijktijdig bij te dragen aan de bescherming van de natuur, nu en in de toekomst. De ingrediënten worden op verantwoorde wijze gewonnen en verwerkt.

Wij gebruiken enkel ingrediënten die niet schadelijk zijn voor u, niet voor dieren en niet voor het milieu.

Actieve manuka honing


De werking van Manuka honing op onze huid is buitengewoon – het hydrateert, voedt, heelt, beschermt en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.


Manuka honing is een belangrijk Living Nature ingrediënt en bevat voedingsstoffen, vitaminen, aminozuren en mineralen. Honing wordt al eeuwen gebruikt voor de gezondheid en schoonheid van de huid om zijn helende en hydratende werking. Manuka honing heeft daarnaast een uniek actief component, verkregen van de manuka plant, dat deze honing één van de meest bio-actieve en nuttige honing soorten voor de huid maakt.


De kracht van honing om wond heling te stimuleren en een gezonde huid te bevorderen is goed gedocumenteerd. Bij gebruik op de huid versterkt honing het immuunsysteem en verstrekt voedingsstoffen voor celmetabolisme en snelle heling van het weefsel. Het bevat tevens melkzuur dat dode huidcellen helpt verwijderen.

De bio-activiteit van Manuka honing wordt aangegeven met de unieke Manuka factor (UMF) die wordt geassocieerd met de sterke anti-microbe activiteit van deze honing tegen de bacteriën E. coli en Stafylokok die bronnen van huid en wond infecties zijn.


Voor meer informatie ga naar www.livingnature.nl